Zimní bunda EXPEDITION PARKA HURTTA

Během zimy jsme nechali otestovat novou ZIMNÍ BUNDU HURTTA EXPEDITION PARKA v těch nejtěžších podmínkách šumavských hor. Čenda a jeho páníček jsou vášnivými turisty, které můžete sledovat i na jejich facebookovém profilu Čenda na síti a čerpat tak inspirace na nespočet zajímavých výletů po celé České republice. Mockrát jim děkujeme a teď to hlavní. Co na bundu říká sám Čenda?

"Mílý Hurtta týme, 
 
mockrát Vám děkuji za možnost, obléct se během svých výletů skrz promrzlou Šumavu do skvělé bundy HURTTA EXPEDITION PARKA.
Ve více či méně mrazivých dnech byl můj kožíšek jako v ráji. A letos to byla první zima, kdy jsem se téměř neklepal a nedrkotal zubama:) . Teplíčko a maximální pohodlí nejlépe charakterizují tuto bundičku a jako super vychytávku považuji stahovací gumičku u krku, díky které jsem během výletů neprofoukl a cítil se komfortně.
 
Dvounožec zase ocenil, jak je bundička nízkoúdržbová, i když jsem přišel domů se zastříkaným břichem, tak stačilo bundičku lehce otřít, maximálně promáchnout v ruce a opět byla během chvilky jako nová.
 
Zjistil jsem, že Hurtta nemá konkurenci a je prostě TOP! :)"