Reflexní vesta WORKER HURTTA

Reflexní a ochranné vesty jsou kapitolou samo o sobě. Musí dobře sedět, být dostatečně vidět a snadno se udržovat. Nová vesta Hurtta Worker je ideální pro krátkosrsté pejsky a to hlavně ohaře, dalmatiny, pointery, ESP a další. Vestu pro nás otestoval Anety evropský saňový pes Toník, který je neustále v pohybu a poškrábaný krk, hrudník nebo bříško bylo na denním pořádku.

Vesta a její zpracování je skvělé! Vrchní materiál je pružný, velice příjemný a spodní část je pevná, dobře tvarovaná a jednoduše upravitelná na délku psa (fenkám potíže dělat nebude). Spodní část zakrývá celý hrudník a velkou část břicha, předchází tak případným zraněním v lese nebo v těžkém terénu!Barevná kombinace je slušivá, ale i praktická! Je perfektně vidět, na kterou stranu pes zrovna vyhlíží a je možné zmapovat terén před možnou zvěří. Musím také ocenit obrovské množství reflexních prvků, které výborně plní svou funkčnost a v téhle vestičce jsou psi nepřehlédnutelní! Vesta perfektně sedí, ikdyž oblékání je trochu o cviku (když máte psa neposedu ). Ale jakmile je na předních tlapkách, je v akci patent na hřbetě vesty, který vestičku podrží k jednoduchému zapnutí zipu. Okamžitě jak vestu zapnete, zkopíruje tvar těla psa, perfektně sedí a neomezuje při žádné psí aktivitě. Na vestu lze připevnit světlo Hurtta Polar Led pro ještě lepší viditelnosti psa ve tmě. Chválím umístění druku na světýlko na hřbetě psa. Už nemusíme používat žádné obojky které se rychle vybíjí a nejsou viditelné, když jde pes před námi nebo skloní hlavu. Světlo nikde nepřekáží. 

Celkově hodnotím vestu Hurtta Worker jako velice bezpečnou, lehkou, skladnou, perfektně padnoucí a propracovanou. Taková vestička nám v naší psí skříni chyběla. Musíme do ní určitě obléct celou smečku!:)